Skip to content

#5000 motius per ajudar l’Ateneu Roig

Com sabeu, l’Ateneu Roig és una entitat autogestionada i la crisi ens afecta com a la resta d’entitats que es mantenen pels seus propis mitjans. Els nostres ingressos procedeixen principalment de les quotes dels socis i sòcies i de les activitats que generem. Malgrat ja som més de 150 necessitem seguir creixent en capital social i econòmic per poder seguir mantenint el ritme d’activitat i coordinació de lluites que fins ara venim realitzant.

Per aquest motiu hem encetat dues campanyes:

Cap als 200 socis i sòcies

Campanya de creixement

#5000motius per 5000€

Campanya d’aportacions voluntàries

De l’èxit d’aquestes dues campanyes depèn que l’Ateneu Roig pugui seguir fent la seva activitat, i donant recolzament a iniciatives tan importants com la ILP per la dació en pagament o la Iniciativa Penal Popular que pretén encausar als responsables polítics de les retallades en Sanitat, entre d’altres moltes iniciatives que fan servir l’Ateneu com a punt de reunió i vincle amb d’altres moviments, que permeten fer créixer la xarxa organitzada de lluita per la defensa dels nostres drets i la consecució d’una societat més justa i més lliure.

Podeu col·laborar amb nosaltres de moltes maneres, fent-vos socis o sòcies i/o amb una aportació econòmica bancària (2100-3200-91-2201326449), o una aportació manual a l’Ateneu Roig de Gràcia en la mesura de les vostres possibilitats. Però també necessitem la vostra ajuda en la difusió d’aquesta campanya, per correu, per facebook, per twitter i per tot arreu on us vingui el cap!

Perquè l’Ateneu és necessari!

Fes-te’n sòcia! Fes-te’n soci! 

Col·labora amb nosaltres!

28 /

2 /

2012

¿Cómo viven los vivos con los muertos? Hasta que el capitalismo deshumanizó a la sociedad, todos los vivos esperaban la experiencia de la muerte. Era su futuro final. Los vivos eran en sí mismo incompletos. De esa forma vivos y muertos eran interdependientes. Siempre. Sólo una forma de egotismo extraordinariamente moderna rompió esa interdependencia. Con consecuencias desastrosas para los vivos, ahora pensamos en los muertos en términos de los eliminados.

John Berger
Doce tesis sobre la economia de los muertos (1994)

+