Skip to content

#5000 motius per ajudar l’Ateneu Roig

Com sabeu, l’Ateneu Roig és una entitat autogestionada i la crisi ens afecta com a la resta d’entitats que es mantenen pels seus propis mitjans. Els nostres ingressos procedeixen principalment de les quotes dels socis i sòcies i de les activitats que generem. Malgrat ja som més de 150 necessitem seguir creixent en capital social i econòmic per poder seguir mantenint el ritme d’activitat i coordinació de lluites que fins ara venim realitzant.

Per aquest motiu hem encetat dues campanyes:

Cap als 200 socis i sòcies

Campanya de creixement

#5000motius per 5000€

Campanya d’aportacions voluntàries

De l’èxit d’aquestes dues campanyes depèn que l’Ateneu Roig pugui seguir fent la seva activitat, i donant recolzament a iniciatives tan importants com la ILP per la dació en pagament o la Iniciativa Penal Popular que pretén encausar als responsables polítics de les retallades en Sanitat, entre d’altres moltes iniciatives que fan servir l’Ateneu com a punt de reunió i vincle amb d’altres moviments, que permeten fer créixer la xarxa organitzada de lluita per la defensa dels nostres drets i la consecució d’una societat més justa i més lliure.

Podeu col·laborar amb nosaltres de moltes maneres, fent-vos socis o sòcies i/o amb una aportació econòmica bancària (2100-3200-91-2201326449), o una aportació manual a l’Ateneu Roig de Gràcia en la mesura de les vostres possibilitats. Però també necessitem la vostra ajuda en la difusió d’aquesta campanya, per correu, per facebook, per twitter i per tot arreu on us vingui el cap!

Perquè l’Ateneu és necessari!

Fes-te’n sòcia! Fes-te’n soci! 

Col·labora amb nosaltres!

28 /

2 /

2012

Señores políticos:

impedir una guerra

sale más barato

que pagarla.

Gloria Fuertes
Poema «Economía»

+