Skip to content

Barcelona, del 1951 al 2012: el 10-G no agafis el transport públic!

 

http://tmb51.wordpress.com/

#TMB51 és una iniciativa ciutadana que va néixer a partir d’un malestar a les xarxes socials i que va ser acollida per moltes més persones i ciutadans de l’àrea metropolitana de Barcelona arran de la notícia de la pujada desmesurada dels transports públics anunciada per l’ATM per al 2012. Ciutadans cansats i desesperats de tantes retallades que afecten la nostra vida diària i sembla que els nostres representants no saben (o volen) resoldre d’altra manera que no sigui la de la tisorada o la d’augmentar serveis públics bàsics com és el cas, amb el sacrifici d’una majoria que ja n’està tipa.

Aquesta iniciativa ciutadana acull a tothom que s’hi vulgui afegir i adherir, però aclarim que al darrere no hi ha ni partits ni associacions, sols ciutadans que de manera individual, a banda que facin part de col·lectius o partits, vulguin mantenir viu l’esperit d’aquella vaga que els ciutadans de Barcelona van iniciar el 1951.

També ens en fem ressò d’algunes opinions rebudes i volem comentar que sabem que els responsables de la pujada és l’autoritat ATM, i que el nom #TMB51 va ser el resultat combinat de lligar el nom genèric i més familiar pels usuaris de busos+metro+fgc i l’esperit de la vaga del 1951.

I per últim, insistir en què la força del consumidor és l’arma més potent i pacífica que tenim a l’abast, per això una ‘vaga de consum’. Moltes gràcies a totes i tots!

 

30 /

12 /

2011

Señores políticos:

impedir una guerra

sale más barato

que pagarla.

Gloria Fuertes
Poema «Economía»

+